~!TiNkErBeLl!~ ~!Rebelde parasiempre!~
Број порука : 1830 Age : 29 Локација : Sa Uckerom na pustom ostrvu..... Washe ime : Natasha Koliko wolish RBD? : Neshto o meni : Owako....Zowem se Natasha,95 sam godishte,ziwim u Beogradu....Obozawam RBD a narochito wolim Dulce,Uckera i Anny......Bila sam na koncertu 7.9.2008. i narawno idem i na sledechi......Moje naj drugarice su Monika,Bojana i Dushica.....Imam stariju sestru koja se zowe Andrea....Odlechan sam djak....Trenutno nemam simpatiju....Treniram odbojku, godinu dana.....Owoliko od mene..... Registration date : 10.12.2008
| Наслов: Maite u casopisu Bravo Girl-Rumunija februar.09. scans Sun Mar 01 2009, 00:42 | |
| | |
|
Chica como Any ~!Saznajesh za RBD!~
Број порука : 163 Age : 29 Локација : Con RBD hasta el fin!!! Washe ime : Andja Koliko wolish RBD? : Neshto o meni : Pa ovako...Ja sam Andja i imam 13 godina.Zivim u Sapcu...Imam sestru Ivanu.Naj drugarice su mi Ljilja,Ana,Mimi,Milica,a i mnoge sa foruma!!!Imam macu Ninu.....Obozavam RBD,ali bas sam veliki fan...Najvise volim od devojaka Anahi u svemu mi je najbolja,odmomaka mi je najlepsi Poncho,najlepse peva Christopher,a Polito je najludji i najzabavniji.Sto se tice Dul obozavam je takodje...Veoma je lepa ali mi se najvise svidja njen stil,a kod May mi se svidja lice,bas je slatka!!!Pa to bi bilo to.Ljubim va sve!!! Registration date : 27.02.2009
| Наслов: Re: Maite u casopisu Bravo Girl-Rumunija februar.09. scans Sun Mar 01 2009, 00:50 | |
| hvala na slikama bas je slatka | |
|
~!TiNkErBeLl!~ ~!Rebelde parasiempre!~
Број порука : 1830 Age : 29 Локација : Sa Uckerom na pustom ostrvu..... Washe ime : Natasha Koliko wolish RBD? : Neshto o meni : Owako....Zowem se Natasha,95 sam godishte,ziwim u Beogradu....Obozawam RBD a narochito wolim Dulce,Uckera i Anny......Bila sam na koncertu 7.9.2008. i narawno idem i na sledechi......Moje naj drugarice su Monika,Bojana i Dushica.....Imam stariju sestru koja se zowe Andrea....Odlechan sam djak....Trenutno nemam simpatiju....Treniram odbojku, godinu dana.....Owoliko od mene..... Registration date : 10.12.2008
| Наслов: Re: Maite u casopisu Bravo Girl-Rumunija februar.09. scans Sun Mar 01 2009, 00:52 | |
| Da....preslatka je......... | |
|
Sponsored content
| Наслов: Re: Maite u casopisu Bravo Girl-Rumunija februar.09. scans | |
| |
|