~!TiNkErBeLl!~ ~!Rebelde parasiempre!~
Број порука : 1830 Age : 29 Локација : Sa Uckerom na pustom ostrvu..... Washe ime : Natasha Koliko wolish RBD? : Neshto o meni : Owako....Zowem se Natasha,95 sam godishte,ziwim u Beogradu....Obozawam RBD a narochito wolim Dulce,Uckera i Anny......Bila sam na koncertu 7.9.2008. i narawno idem i na sledechi......Moje naj drugarice su Monika,Bojana i Dushica.....Imam stariju sestru koja se zowe Andrea....Odlechan sam djak....Trenutno nemam simpatiju....Treniram odbojku, godinu dana.....Owoliko od mene..... Registration date : 10.12.2008
| Наслов: dvd detrad de camaras rbd la familia Thu Apr 02 2009, 22:57 | |
| | |
|
~Bojana~Anahi~ ~!Fui la nina!~
Број порука : 420 Age : 30 Локација : ~Sa njim na mesecu!!! Washe ime : Bojana Koliko wolish RBD? : Neshto o meni : Ja se zowem Bojana,imam 14 godina,ziwim u Nisu.......Treniram tenis,a omiljeni teniseri su mi Ana Iwanowic i Nowak Djokowic......Pre sam trenirala odbojku ali mi je dosadila i sada sam prestala.Odlican sam djak.Najbolje frendice su mi Marija i Maja.To je ukratko o meni.....Beso Registration date : 05.11.2008
| Наслов: Re: dvd detrad de camaras rbd la familia Fri Apr 03 2009, 22:49 | |
| | |
|
Chica como Any ~!Saznajesh za RBD!~
Број порука : 163 Age : 29 Локација : Con RBD hasta el fin!!! Washe ime : Andja Koliko wolish RBD? : Neshto o meni : Pa ovako...Ja sam Andja i imam 13 godina.Zivim u Sapcu...Imam sestru Ivanu.Naj drugarice su mi Ljilja,Ana,Mimi,Milica,a i mnoge sa foruma!!!Imam macu Ninu.....Obozavam RBD,ali bas sam veliki fan...Najvise volim od devojaka Anahi u svemu mi je najbolja,odmomaka mi je najlepsi Poncho,najlepse peva Christopher,a Polito je najludji i najzabavniji.Sto se tice Dul obozavam je takodje...Veoma je lepa ali mi se najvise svidja njen stil,a kod May mi se svidja lice,bas je slatka!!!Pa to bi bilo to.Ljubim va sve!!! Registration date : 27.02.2009
| Наслов: Re: dvd detrad de camaras rbd la familia Thu Apr 09 2009, 18:25 | |
| | |
|
~!TiNkErBeLl!~ ~!Rebelde parasiempre!~
Број порука : 1830 Age : 29 Локација : Sa Uckerom na pustom ostrvu..... Washe ime : Natasha Koliko wolish RBD? : Neshto o meni : Owako....Zowem se Natasha,95 sam godishte,ziwim u Beogradu....Obozawam RBD a narochito wolim Dulce,Uckera i Anny......Bila sam na koncertu 7.9.2008. i narawno idem i na sledechi......Moje naj drugarice su Monika,Bojana i Dushica.....Imam stariju sestru koja se zowe Andrea....Odlechan sam djak....Trenutno nemam simpatiju....Treniram odbojku, godinu dana.....Owoliko od mene..... Registration date : 10.12.2008
| Наслов: Re: dvd detrad de camaras rbd la familia Fri Apr 10 2009, 17:49 | |
| | |
|
Sponsored content
| Наслов: Re: dvd detrad de camaras rbd la familia | |
| |
|